For deg med stor interesse for motorsykler og MOTO GP

Er du glødende opptatt av motorsykler, motorsport og særlig MOTO GP? Da bør du kombinere din neste ferie med fartsfylt moro og en tur til et Moto GP-løp.

Verdens fremste løp for motorsykler

Motorsykkelsportens svar på Formel 1 er uten tvil MOTO GP, som går for å være den meste prestisjefylte konkurransen innen motorsykkelsport. Syklene er rene prototyper og kan ha firetaktsmotorer på opptil 1 000 kubikk. Da sier det seg nesten selv at dette blir fart, spenning og adrenalin rett fra øverste hylle.

Hvor og når arrangeres løpene?

Siden 1949 har konkurransen blitt avholdt i en rekke land verden over slik som Japan, Australia, Italia, Qatar og Spania. Sesongen starter i mars, og avsluttes etter om lag 20 løp foran tusenvis av elleville fans i Valencia i Spania i november.

MOTO GP turer

Sikre deg en billett til ett av Moto GP-løpene, som er et helt klart «must» for alle motorsykkelentusiaster. Løpene avholdes både i verdens metropolier og badebyer. Dette gjør at turen helt fint kan kombineres med strand eller storbyliv og andre kulturelle aktiviteter. Les mer om byene som arrangerer racene, og gjør ditt valg her. God tur!