Gode produkter til bilen for din mobiltelefon

Det finnes en rekke ulike produkter på markedet som kan gjøre din hverdag i bil eller på motorsykkel svært behagelig. Dersom du tilbringer mye tid i bil, kan du enkelt finne det du trenger på nett.

Bruk mobilen som GPS

Dersom du benytter mobilen som GPS i bilen eller på motorsykkelen, kan det være praktisk med en mobilholder. Disse kan festes i ventilasjonsgitteret, bilens koppholder, eller på styret på motorsykkelen for enkel og trygg navigasjon. På denne måten kan du også styre musikken lettere mens du kjører.

Lademuligheter

Mange mobilholdere har dobbel funksjon, og lar deg lade mobilen mens du kjører. Dette er spesielt praktisk, da det krever mye batteri å bruke telefonen til å spille musikk og lignende. Mobilholdere med støtte for magnetlading som Qi og MagSafe lader telefonen din trådløst, ofte selv med dekselet på.

Billadere med flere uttak lar deg lade flere enheter samtidig, slik at hele familien har fullt batteri innen dere er framme.

Ørepropper

Enten du kjører bil eller MC er ogå ørepropper et nyttig tilbehør på farten. Med et par gode airpods kan du både lytte til musikk og snakke i telefon mens du er på veien. motorsykkelturen krever ladet mobil.