Kjør motorsykkel med en kropp som fungerer

Enten du skal kjøre konkurranser eller ta en tur på landeveien i sommerferien, ikke la smerter og ubehag i muskler og ledd hindre deg.

Forebygg med riktig trening

Selv om en skal sitte på en motorsykkel er det viktig å være i god form. Har du for eksempel svak kjernemuskulatur er det vanskelig å holde riktig kroppsholdning over tid. Med jevnlig og allsidig styrketrening kan du forbygge mange plager som oppstår på grunn av mangelfull kroppsholdning. Under treningen er det viktig med kyndig veiledning. Dersom du trener med feil teknikk eller gjør brå endringer i treningsmengden, er du nemlig like langt og kan i verste fall gjøre plagene verre.

Kom raskere tilbake med riktig behandling

Sliter du med vonde muskler og ledd som ikke går vekk med hvile eller forebyggende trening? Da kan det hende du trenger mer hjelp. Se inn her for å lese om de ulike behandlingsformene som tilbys ved smerter og ubehag i muskler og ledd. Klinikk for alle har et bredt tilbud av godt utprøvde behandlinger og det er stort fokus på å avdekke eventuelle underliggende årsaker til dine problemer. På denne måten er du sikret effektiv behandling og kan komme fort tilbake på sykkelen igjen.