Store konkurranser

Det finnes utallige bil og MC konkurranser der ute, noe for enhver smak, stil og alder. Uansett hva du foretrekker vil du finne noe som passer deg. Du kan kjøre lokalt her i Norge eller dra ut av landet på hundrevis av treff og konkurranser.

For å følge med på det som skjer rundt omkring i racingverdenen, bør du putte noen informative portaler i favorittene dine. Autoracing.com er en velkjent portal med nyheter fra både Formel 1, Rally, NASCAR og andre morsomme bilkonkurranser. Vil man heller følge med på hva som skjer i Norge og lese MC-nyheter på norsk, er Bike.no å anbefale. Kule artikler og mye nyttig info nesten daglig.

Det kan faktisk lønne seg å følge med på hva som skjer i MC-verden med alle de utallige konkurransene – klarer man å tippe hvem som vinner kan man jo vinne en slant eller to. Det finnes for eksempel odds på hvem som vinner MotoGP. Ligger bra odds ute på Lorenzo for øyeblikket, selv om han bare er fire poeng bak Marquez. MotoGP regnes som VM i motosykkelsport, akkurat som Formel 1 regnes til å være det ultimate bilracet.

MotoGP kan kanskje ikke sammenlignes med de skitnere, barskere typene av motorsykkel konkurranser som speedway eller supercross, men er helt klart den mest kraftfulle og raske av dem alle. Her går det ofte i nesten tre hundre kilometer i timen – helt surrealistisk for oss vanlige dødelige. Adrenalinet pumper når man følger med, men om man setter litt penger blir hele greia ekstra spennende. Er man forresten glad i å satse litt penger når man vil vinne ekstra, kan man jo teste andre konkurranser. Rouletteturneringer har blitt veldig populære i det siste og de fleste motorsyklister, akkurat som andre idrettsstjerner, har prøvd seg på en turnering eller to.